Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

projecten

Arrows
 

itsme corporate identity

itsme vertegenwoordigt met haar werkmaatschappijen een marktleidende positie in industriële technologie en het leveren van van mechanische en elektronische toepassingen. De diensten van itsme zijn specifiek toegespitst op de grote industriële eindgebruiker.

itsme vroeg ons een overkoepelende identiteit voor de diverse werkmaatschappijen en itsme zelf te ontwikkelen. Rekeninghoudend met de historie en herkenbaarheid van de individuele werkmaatschappijen ES Elektro, Schultz+Erbse, Hoogland-Mennens, Breemes en ES Elektro Romania.

Het itsme logo heeft een eigen karakteristieke typografie gekregen. De frisse kleuren en de drie punten geven dynamiek en versterken het gevoel van vooruitgang en innovatie. Het tintverloop van lichtblauw via rood naar oranje: van techniek via passie naar moderniteit.

Oranje is tevens de verbindende element van itsme met haar werkmaatschappijen en onderstreep het onderliggende familiegevoel. De beeldmerken van de werkmaatschappijen zijn gemoderniseerd en meer naar elkaar toegetrokken. Uiteraard met behoud van de essentie van de oorspronkelijke logo’s en het kleurgevoel.

 
Gallery:
10 foto's | 1 video

Categorie:
corporate design