Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

projecten

Arrows
 

Magnum Opus – Visuele identiteit

Golf is meer dan een spelletje. Het is een ritueel waarbij gezamenlijke waarden en tradities even belangrijk zijn als een serie goede slagen. De birdies en eagles, maar ook de beleefde vriendschap tijdens het spel.

Golf heeft haar weg gevonden naar het leven van alledag. Een goede reden om de lat hoger te leggen. Om het spel nog groter te maken. Om een nieuw niveau als referentiepunt te introduceren voor de meest gepassioneerde spelers.

Magnum Opus biedt toegang. Toegang tot de mooiste banen – Loch Lomond, Wentworth, St. Andrews, Emirates en andere legendarische banen. En niet alleen toegang tot de banen, maar ook toegang tot alles wat deze banen maakt tot wat ze zijn. Alles door de ogen en oren van de lokale clubleden.

dBOD en Lemon Scented Tea ontwikkelden de naam, pay off, brand story en visuele identiteit van een uniek aanbod. Met inspirerende verhalen, een introverte, premium identiteit en een website die alleen op uitnodiging toegankelijk is, opent Magnum Opus de wereld van unieke, op maat ontwikkelde golf-ervaringen.

 
Gallery:
4 foto's

Categorie:
corporate design