Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

nieuws

Arrows

21 maart 2016

dBOD hit the jackpot: 1x Goud & 2 x Zilver!

Yes! De energie zat er goed in op de allereerste NL Packaging Awards. Een zaal vol design professionals in een Hilversumse showbizz setting. En de avond kon natuurlijk helemaal niet meer stuk toen we ook nog drie van onze vier NL Packaging Award nominaties konden verzilveren!

1 x Goud: AH Suikerwerk
1 x Zilver: Heineken Extra Vers
1 x Zilver: I sea pasta

Deze prijzenregen maakt ons vooral heel erg trots. Op ons werk. Op de samenwerking met onze klanten. En op de erkenning en waardering die hieruit vanuit de design-industrie blijkt.

GOUD – AH suikerwerk

Een snoep assortiment gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Dat is mooi en verstandig. En toch blijft het een quilty pleasure. dBOD ontwikkelde voor Albert Heijn een wereld waarin de fantasie de vrije loop heeft. Onbeperkte mogelijkheden voor jong en oud. Het design tovert bij iedereen een grote glimlach op het gezicht. En niet onbelangrijk; de witte achtergrond is een revolutie in het snoepschap en draagt bij aan een ijzersterke stand out.

ZILVER – Heineken Extra Vers

Niks gaat boven een lekkere Heineken op z’n tijd. Behalve misschien een die rechtstreeks uit de brouwerij komt. Een biertje waarbij de distributie zodanig is dat vers ook vers is. Dat proef je! Er is gekozen voor een papieren wikkel om de fles. Lichtinval wordt hierdoor voorkomen en het draagt bij aan het vers gevoel. De look & feel is verder crafty en ambachtelijk vormgegeven, terwijl de herkenning blijft. Ook het label op de fles onderscheidt zich duidelijk van een reguliere Heineken fles.

ZILVER – I sea pasta

Gezond en duurzaam. Dat willen we allemaal. En nog lekker ook. I sea pasta is de innovatie in het pasta schap. Want; het is geen pasta. Het is handgeplukt zeewier uit Ierland. I sea pasta is hiermee de grote uitdager van de traditionele pasta. dBOD ontwikkelde een sprekende taal voor I sea pasta. Het design heeft een sterke stand out en toont de consument dat zij met I sea pasta een geweldige innovatie koopt.