Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

projecten

Arrows
 

Biodermal

dBOD heeft voor Biodermal een nieuwe verpakkingslijn ontworpen. Het doel is de consument te inspireren, raken en bewegen in een sfeer van luxe eenvoud en moderniteit. Het assortiment bestaat uit huidverzorgingsproducten, zonnebrandproducten en probleemoplossende producten zoals die voor pigmentvlekken, huidbeschadiging en huidveroudering. Daarnaast is een nieuwe lijn ontwikkeld voor de gevoelige huid en heeft Biodermal recentelijk een mannenlijn geïntroduceerd.

De frisse lijn die twee jaar geleden is geïntroduceerd liet een duidelijk sprankelend en crispy gezicht zien, zorgde voor heldere product- en merkcommunicatie en wist een andere snaar te raken dan de concurrent. Binnen de vrouwenlijn, waar voor een fris kleurengamma gekozen is, zijn nu verschillende cosmeticaproducten voor mannen toegevoegd die een warm zilver als categoriekleur gekregen hebben.

De gehele lijn heeft een krachtig schapimpact; de uitstraling is lekker fris en het geheel oogt duidelijk meer cosmetisch dan vroeger. Door de verhoogde duidelijkheid leidt het de consument beter door het assortiment. Biodermal staat weer knap in het schap. Missie geslaagd, wat ons betreft.

 
Gallery:
13 foto's

Categorie:
packaging design