Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

projecten

Arrows
 

Vonkelwijn

Voor het internationale wijnlabel No House Wine heeft dBOD de Vonkelwijn sparkling rosé en sparkling wine ontworpen. ‘No House Wine’ is een internationaal wijnlabel. Het biedt heerlijke Zuid Afrikaanse wijn uit Wellington en Viljoensdrift. De naam van het label -‘No House Wine’- vertelt het hele verhaal. De opbrengst van de wijn is bestemd voor de allerarmsten met ‘No House’.

Sprankelend packaging design

Het design van de fles is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen uit Zimbabwe en Zuid-Afrika die met een niet aflatend optimisme (ver)zorgen, onderwijzen, liefhebben en bouwen. Zij zijn het fundament van deze maatschappij. Die kracht en het optimisme zie je terug in de kleurrijke fles met handgezette teksten. Precies zoals wij en Jeroen Tebbe (de oprichter van No House Wine) het wilde neerzetten.

Eén van die sterke vrouwen is Zuster Priscilla Dlamini van de Holy Cross Childrens Trust. Het eerste geld dat No House Wine gedoneerd heeft, is naar haar projecten gegaan. Stichting HomePlan heeft in totaal 230 huizen gerealiseerd voor haar zogenaamde ‘kindouders’ die zorgen voor hun jongere broertjes en zusjes. Hiervan zijn er inmiddels 33 gerealiseerd met opbrengsten van No House Wine.

Ga voor meer informatie over No House Wine: www.nohousewine.com

Jeroen Tebbe (No House Wine) : 06 21 39 04 91
Evelyn Hille (account dBOD) : 06 250 94445
Erik Wadman (creatie dBOD) : 06 250 94443

 
Gallery:
3 foto's

Categorie:
packaging design