Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

projecten

Arrows
 

Star Lite

Cold beer, cool design

Afgelopen maand heeft Nigeria Breweries de nieuwe propositie Star Lite gepresenteerd aan de verschillende markten.
Star Lite: een ice cold filtered bier, dat door het lagere alcohol percentage beter doordrinkbaar is dan de bestaande Star.
Het bier smaakt het best wanneer deze op de juiste temperatuur is. Dat is voor ons misschien niet meer dan normaal, maar in Nigeria is het niet altijd even eenvoudig het bier koud te krijgen, laat staan dit op een constante temperatuur te behouden…

De hele identiteit van Star Lite benadrukt daarom ook het ijskoude gevoel. dBOD heeft niet alleen het grafisch design van het label verzorgd, maar ook gezorgd dat heel Nigeria straks niet meer om Star Lite heen kan: een totaalpakket aan POS materiaal is ontwikkeld en een product commercial van 30 seconde heeft zojuist het licht gezien en zal spoedig in Nigeria getoond worden. Naast het innovatieve karakter van het bier zélf is er op verpakkingsgebied ook gewerkt met technieken die innovatief zijn op de Nigeriaanse markt: een cold indicator op het label die verkleurt wanneer het bier de juiste temperatuur heeft en een speciale inlay in de kroonkurk dat zorgt dat het bier kouder blijft.

Weer zo’n mooie totaalcase van dBOD die van Star Lite ongetwijfeld een ijskoud succes zal maken.

Nu alleen nog snel een ticket naar Nigeria boeken om het te proeven!

http://newsle.com/article/0/122802667/

 
Gallery:
2 foto's | 1 video

Categorie:
packaging design