Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

dBODate

Design is verleiding

dBODate

Design is verleiding

dBODate

Design is verleiding

dBODate

Design is verleiding

Design is verleiding en dat laten we je graag persoonlijk zien. De juiste plek. Goed verhaal. Perfecte timing. En een onweerstaanbaar uiterlijk.

Het is de basis voor verleiding. Tussen mensen. Maar ook tussen merken en mensen. dBOD weet als geen ander hoe
dit spel werkt en wil je uitnodigen voor een dBODate waarin we jou willen verleiden je volgende designvraag bij ons neer
te leggen.

Dat begint met een nieuw concept van dBOD: de Visual Visit. Dit is de letterlijke spiegel van het design van jouw merk in de wereld. We geven een beeld bij de verleidelijkheid die je nu hebt met je design en geven je alle input die je nodig hebt om te zien waar de kansen en oplossingen liggen en wat je volgende stappen kunnen zijn.

Geïntrigeerd? We laten je graag zien hoe het werkt en welke design impact je ermee kunt hebben. Maak een afspraak met Elseline Ploem van dBOD. Maar alleen als je durft natuurlijk.

 


Design kent de juiste plek

dBOD weet hoe je op het juiste moment op de juiste manier op de juiste plek bent met het verhaal dat jouw merk te vertellen heeft.

lees meer »

 

Design is een goed verhaal

Verleiden doe je niet met opschmuck of oppervlakkige teksten. Dat doe je met een goed verhaal en een verbeelding die pure aantrekkingskracht brengt.

lees meer »

 

Visual Visit

In het leven van ieder merk komt die onvermijdelijke vraag: lig ik nog wel goed in de markt? Je product of dienst staat tenslotte al een tijdje in de markt. Dat roept vragen op...

lees meer »

 


Maak een date met Elseline:

  1. Loading ...