Logo DBOD Logo DBOD dBOD homepage Mail dBOD

Thema’s

Arrows

Design is verleiding

Design is verleiding en dat laten we je graag persoonlijk zien. De juiste plek. Goed verhaal. Perfecte timing. En een onweerstaanbaar uiterlijk. lees meer »
 
Laatste artikel: Albert Heijn >> the King of Salad

 Theme website

Gespot!

Als designer bekijk je de wereld anders dan anderen; met een verfijnd gevoel voor kleine veranderingen in de omgeving die je direct opslaat en niet meer loslaat tot er een waarde aan is gegeven die past. Zo kom je tot inzichten die je weer direct kunt toepassen bij het visualiseren van nieuwe ideeën voor producten en diensten. Daarom wordt je designer. Wij willen die designersblik graag met jou delen. In ‘Gespot!’ gaan we in op die dingen waarvan wij vinden dat ze zo aanwezig zijn dat het al bijna trends genoemd kunnen worden. Zonder omhaal bepalen we de waarde van deze nieuwe ontwikkelingen voor ons werk en daarmee voor jouw product of dienst en geven daarmee onze frisse blik door aan jou. lees meer »
 
Laatste artikel: Albert Heijn >> the King of Salad

 Thema website

Sport en Branding

2012 wordt een spannend sportjaar met grote evenementen als EURO 2012 (EK voetbal) en de Olympische Spelen in Londen. Een sportzomer met veel emotie, verliezers en winnaars. Ook dBOD kent een sportieve zijde. Wij zijn razend nieuwsgierig naar de manier waarop mens, design en sport samen gaan. Dit sportjaar zoeken we naar de raakvlakken tussen Sport, Branding en Design en bieden onze ideeën aan op onze themasite Sport & Branding. Volgen dus die themasite! lees meer »
 
Laatste artikel: Albert Heijn >> the King of Salad